Відомий музикант та письменник Сергій Жадан показав, чим лікує нерви , існує тільки дві "таблетки" від тривожності.

Сергій Жадан показав два диски улюблених гуртів, та спитав у шанувальників, яку з них "вжити" від тривожності. Відповідний знімок Жадан розмістив на своїй сторінці в Instagram.

Сергій Жадан. Фото: скрін youtube
Сергій Жадан. Фото: скрін youtube

Яку таблетку вжити від тривожності? Червону чи синю? - написав Жадан.

На фото Сергій тримає дві диски "Оейзису" та "Ай-Сі-Ді-Сі".

Популярні новини зараз
Українцям дадуть готівку на оплату комуналки: кому час йти до банку З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Сергій Жадан. Фото: instagram.com/serhiy_zhadan/
Сергій Жадан. Фото: instagram.com/serhiy_zhadan/

Шанувальники розділитися між виконавцями на пластинках, а також між "чуваком по центру".

"Ту шо Оейзіс. ЕйСіДісі, звісно, круті, але Оейзіс - це, мать його, Оейзіс", "Однозначно чувака посередині", "То занадто важкий і відповідальний вибір. Тому no comments", "Крутезний лайв від Оазіс", "Oasis", "AC/DC", "Однієї пігулки недостатньо", "Якщо "Собаки" не беруть участі у змаганні, то Оейзіс", - написали в коментарях.

Сергій Жадан. Фото: instagram.com/serhiy_zhadan/
Сергій Жадан. Фото: instagram.com/serhiy_zhadan/

Нещодавно Сергій Жадано видав свою нову книгу "Небо над Харковом" - щоденникові записи перших шести місяців великого протистояння та опору. Роблячи щоденні записи, щось фіксуючи й на щось реагуючи, не бачив за цим усім паперового видання.

Нагадаємо, ми писали, що Сергій Жадан підтримав ЗСУ під свист ворожої артилерії та поділився враженнями: "Осінь на Донбасі".

Як повідомляв "Знай.ua" Сергій Жадан увічнив на сторінках героїзм українського народу: "Свідчення про силу, віру та кохання".

Також "Знай.ua" інформував, що Сергій Жадан зворушився великодушним вчинком маленького українця і не стримав емоцій, що наринули: "Воює вся країна".