Відома телеведуча Раміна Есхакзай показала "свою версію мужика в парку, що продається".

На своїй сторінці в Instagram Раміна Есхакзай похвалилася шикарною фігурою, яку затягнула у корсет. Дівчина показала свою пухкеньку фігуру, не соромлячись бут жіночною та більш сексуальною.

Раміна Есхакзай, фото: Instagram
Раміна Есхакзай, фото: Instagram

Фото: 1) коли натякаєш фотографу, що чекаєш від неї професійні фоточки; 2) коли передивилася Інстаграм Алхім; 3) моя версія мужика з парку, який демонструє в плащі своє тіло. - написала Раміна

Попри те, що Раміна написала у коментарі до фото, в шанувальників з'явились ідеї та думки щодо фото.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб
Показати ще

Раміна Есхакзай. Фото: instagram.com/raminalalala/
Раміна Есхакзай. Фото: instagram.com/raminalalala/

"Вибачайте, але як на мене, це взагалі не ліпиться до усього того, що ви транслюєте світові. Ви вже наче лице української спільноти, чи ви вже хочете бути не лицем, а цицьками?", "Ох Раміна, ти прекрасна і я розумію твоє бажання виглядати і виглядати серйозніше, а значить носити суворий одяг) але ти журналістка", "Супер, не слухайте цих людей, які вас ганьбить! Зробіть це самі, як вважаєте за потрібне!", - напислаи в кометарях.

Раміна Есхакзай, коментарі. Фото: instagram.com/raminalalala/
Раміна Есхакзай, коментарі. Фото: instagram.com/raminalalala/

Нагадаємо, ми писали, що колишня Козловського Раміна останньою бачила Ан-225 "Мрію" за день до війни: "До сліз".

Як повідомляв "Знай.ua" Раміна Есхакзай у броніку похвалилася своїми досягненнями: "Ваш спецкор".

Також "Знай.ua" інформував, що колишня Козловського Раміна оголила декольте, але про біду в Україні не забула: "Сидячи у бомбосховищі..."