Колишня співака Віталія Козловського, журналістка Раміна Есхакзай приготувала для фанів нове, досить болісне інтерв'ю.

Про цю розмову жінка домовилася ще 11 вересня 2021 року. Йдеться про Дмитра Антонова. Випуск стосується найбільшого літака у світі – Ан-225 "Мрія".

Раміна Есхакзай. Фото: instagram.com/raminalalala/
Раміна Есхакзай. Фото: instagram.com/raminalalala/

"Вперше я почала домовлятися про інтерв'ю з Дмитром Антоновим 11.09.2021 року. Дуже складно зловити в Києві людину, яка 256 днів на рік перебуває в небі. Я щомісяця кілька разів тероризувала прес-службу ДН "Антонов" з проханням допомогти мені реалізувати мій проект. Ми навіть домовилися на зйомку у грудні, але офіс Президента вирішив зняти цього ж дня і "Мрія" відлетіла. Мені довелося знову чекати", - пише Раміна Есхакзай.

До активних спроб зняти інтерв'ю дівчина повернулася 10 лютого. Начебто ситуація налагоджується, під грифом "таємно" керівництво дає добро на зйомку. Зйомка має проходити 23 числа, і тут Дмитро потрапляє до лікарні. Благо з'явився Юрій, котрий і врятував ситуацію.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Раміна Есхакзай, фото з Instagram
Раміна Есхакзай, фото з Instagram

"Відео пробирає до сліз, бо "Мрія" це гордість українців", "Це історичне інтерв'ю! І дуже важливо, що ти змогла зняти його", "Напевно, і вирішили погодитися на зйомку, бо вже розуміли, що іншого разу може і не бути", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Раміна Есхакзай у броніці похвалилася своїми досягненнями: "Ваш спецкор"

Як повідомляв "Знай.uа", колишня Козловського Раміна оголила декольте, але про біду в Україні не забула: "Сидячи в бомбосховищі..."

Знай.ua писав, Раміна Есхакзай дізналася у Кондратюка, навіщо українські артисти тягалися до Москви