Відома телеведуча Маша Єфросиніна, яка часто коментує події в рф та в Україні, поскаржилася на бан від соціальної мережі, яка блокує будь-яку інформацію про війну.

Маша Єфросиніна, відома телеведуча, яка має понад 2 мільйони підписників у Інстаграм, розповіла, як важлива для неї підтримка. Вона розповіла, що через публікації про війну в Україні, та критику росіян, соцмережа блокує її акаунт.

Маша Єфросиніна. Фото: instagram.com/mashaefrosinina/
Маша Єфросиніна. Фото: instagram.com/mashaefrosinina/

Інста видаляє мої сторіс та пости про самі знаєте кого. Це означає, що або знесуть акаунт, або я по гланди в тіньовому бані. Ми з Громихайликом потребуємо реакцій написала Маша.

Маша Єфросиніна. Фото: instagram.com/mashaefrosinina/
Маша Єфросиніна. Фото: instagram.com/mashaefrosinina/

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Нещодавно Маша Єфросиніна потрапила в немилість до пропагандиста Соловйова, який облив багнюкою її чоловіка, та звинуватив того, що він наркобарон. Маша ж запевнила, що її чоловік опановує нову зброю.

Також дівчина розповідала, що відчуває неймовірне щастя, коли чує про поповнення списку вбитих окупантів, та вважає, що це її нормальна реакція, як і у кожного українця, адже інакше до терористів, які вторглися до нашої країни, ставитись неможливо, вони вбивають наших людей.

Нагадаємо, ми писали, що Маша Єфросиніна тицьнула носом головного пропагандиста, який написав опус про її чоловіка: "Поки ти, гнида, пишеш".

Як повідомляв "Знай.ua" Маша Єфросиніна зізналася, що не знайшла сил сказати синові про загибель близької людини: "Поховання чоловіка...".

Також "Знай.ua" інформував, що Маша Єфросиніна радіє загибелі окупантів і не соромиться цього: "Примушують нас страждати".