Український виконавець, учасник шоу "Голос країни" та улюблений зять народної артистки Ніни Матвієнко Арсен Мірзоян не є активним користувачем соцмережі Instagram, але іноді все ж таки балує віддану армію шанувальників яскравими публікаціями.

Арсен Мірзоян на якийсь час зник із соціального життя, бо був зайняв допомогою українським бійцям. Артист показав безліч фото та відео з благодійних концертів, зустрічей із героями. Усього він виступив 6 разів десь на бойових позиціях, а не в розкішних залах.

"Повертаюся до #instagram. Щось давно не був тут…" - написав Арсен.

Також він повідомив, що повертається додому.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Під час того, як він передавав чергову машину для воїнів, він зняв на фото страшний вигляд літака "Мрія", який безжально спалили окупанти ще на початку війни.

Шанувальники помітили те, як пропав Мірзоян, але не забули йому подякувати за неймовірний внесок у перемогу України, яка скоро обов'язково станеться.

Коментарі - instagram.com/arsen_mirzoian/
Коментарі - instagram.com/arsen_mirzoian/

Коментарі - instagram.com/arsen_mirzoian/
Коментарі - instagram.com/arsen_mirzoian/

Раніше ми писали про те, що Тоня Матвієнко показала чарівну дівчинку, яку народила ще о 17-й і не від Мірзояна

Як повідомляв Знай.ua, Арсен Мірзоян у тонких шортиках показав, що робить без Тоні Матвієнко у Турці: "Ще не їв, але вже в шапці"

Також портал Знай.ua писав, що Тоня Матвієнко зцілила байдужість голосом і достукалася до британців: "Оздоровлює, навіть простір"