Андрій Задворний – переможець другого сезону романтичного шоу "Холостячка", головною героїнею якої була Злата Огнєвіч.

Чоловікові не вдалося збудувати спільне майбутнє з усіма відомою виконавицею. Але життя продовжується і зараз він розповів, що у його дочки навчальний рік розпочався зовсім не 1 вересня, а 7 листопада.

Андрій Задворний. Фото: скриншот Instagram
Андрій Задворний. Фото: скриншот Instagram

Справа в тому, що частина батьків досі бояться відпускати дітей до навчальних закладів через війну. Наразі всі питання до адміністрації школи стосуються виключно "виживання": чи є бомбосховища, а в них тепло, санвузол, зв'язок, резервне харчування. Також, що робити, якщо тривога застала по дорозі до школи чи навпаки, коли ти дитину тільки-но прийшов забирати.

"Як взагалі все це переносить дитина? Як я можу їй допомогти? І при цьому, вони раді бачити один одного, сміються, зі сміхом кричать "ну все поки, до вечора" і біжать разом у будівлю школи", - пише Андрій Задворний у публікації.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Андрій Задворний. Фото: скриншот Instagram
Андрій Задворний. Фото: скриншот Instagram

"Головне, щоб діти переносили все без стресу, а як незвичайну пригоду", - пише один із користувачів у коментарях.

Нагадаємо, Злата Огнєвіч заявила, що не припинить посміхатися, адже інакше "поїде дахом" : "Маю право"

Як повідомляв "Знай.uа", Андрій Задворний знущався з Злати Огнєвіч, не заступився навіть Тарапата: "Не риба, не м'ясо... Все знаємо"

Знай.ua писав, Задворний вирішив налагодити особисте життя колишньому "супернику" з "Холостячки" Тарапате: "Познайомив з офігенськими..."