Надія Мейхер (Грановська) останнім часом зовсім не часто щось викладає на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Хоча раніше вона любила показувати різні запальні знімки, на яких поставала в сексуальному вбранні та в чарівних образах. Відома українська виконавиця зараз показала лише один кадр у Stories.

Надія Мейхер. Фото: instagram.com/nadia_meiher_/
Надія Мейхер. Фото: instagram.com/nadia_meiher_/

Ще на початку серпня на сторінці з'явилася її остання до сьогодні публікація. У ній йдеться про те, що ще за півтора року до початку повномасштабного вторгнення росіян в Україну Надія хотіла якихось серйозних змін у своєму житті. І після 24 лютого перетворення - хоч би якими вони були - вже не зупинити.

"Скільки стресу, розпачу. Бо якщо жива, то вже добре - саме так відповідаю на питання "як справи?", - йдеться у публікації.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У коментарях донині з'являються скривджені росіяни, які не розуміють української мови. Їх це дуже злить.

На знімку вона постала, сидячи в розкішній фіолетовій сукні, закинувши ніжку на ніжку. Вона злегка зігнулася, підняла голову горизонтально до неба, спершись руками об стіл позаду. Цей знімок підкреслює її гнучкість та сексуальність.

Надія Мейхер, скріншот: Instagram Stories
Надія Мейхер, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Надя Мейхер з "ВіаГра" у шикарному вбранні ледь утримала шикарний бюст: "Файна дівчина"

Як повідомляв "Знай.uа", зірка з "ВІА Ігри" Надія Мейхер зігнулася кішечкою обтягнувши шикарні форми тоненькою майкою: "Розкішна"

Знай.ua писав, зірка з "ВІА Ігри" Мейхер перетворилася на витончену статуетку: "Все цвітеш, Надія"