Відома співачка Злата Огневич не потрапила до членів журі Нацвідбору Євробачення, але не засмутилася, а навпаки зраділа, що відчула підтримку понад 30 тисяч українців.

У своєму інстаграмі Злата Огневич розмістила допис зі словами подяки до своїх шанувальників, які голосували за неї.

Злата Огнєвiч, фото: Instagram
Злата Огнєвiч, фото: Instagram

Завершилося голосування за журі у національному відборі на Євробаченні. Такої підтримки, як за цей тиждень я давно не отримувала. Понад 30 000 людей хотіли бачити саме мене. - зізналася Злата Огневич.

Злата також подякувала організаторам голосування, за чесне та відкрите голосування. Співачка зазначила, що цього року у журі будуть найдойстойніші. Джамала Юлія Саніна та Тарас Тополя.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Чекатиму на відбір та, можливо, зробимо з вами стрім або огляд на учасників нацвідбору, як вам ця ідея", - зазначила Злата.

Злата Огнєвіч. Фото: instagram.com/zlata.ognevich/
Злата Огнєвіч. Фото: instagram.com/zlata.ognevich/

У коментарях підтримали співачку, підтримавши її словами вдячності:

"Звичайно ми трішки засмутились, що тебе не буде в складі журі, але це зовсім не головне", "Дуже жаль, що ви не потрапили в журі, я голосувала за вас, і вважаю, що ви дуже гідна бути членом жюрі, причому вже давно", "Дуже цікаво буде побачити такий огляд на учасників відбору", - написали шанувальники.

Злата Огнєвіч, коментарі. Фото: instagram.com/zlata.ognevich/
Злата Огнєвіч, коментарі. Фото: instagram.com/zlata.ognevich/

Нагадаємо, ми писали, що "Холостячка" Злата Огнєвіч благає українців про допомогу, треба тільки напружити пальчики.

Як повідомляв "Знай.ua" "Врятувати зі сцени...": Злата Огнєвіч розкрила таємницю України на Євробаченні, доведеться перемагати.

Також "Знай.ua" інформував, Злата Огнєвіч подарувала захисникам України незабутні хвилини, все сталося швидко.