Відома українська співачка, зірка романтичного реаліті "Холостячка", виконавиця багатьох хітів, а також просто неймовірна красуня Злата Огнєвіч, яка майже щодня піднімає настрій своїм шанувальникам у ці тривожні дні, вирішила висловитись щодо участі України у Євробаченні.

Справа в тому, що у самого факту, що Україна братиме участь у конкурсі, з'явилися супротивники. Ось Злата і вирішила розставити всі крапки над "і".

Про це стало відомо завдяки новій Stories Злати Огнєвіч у мережі Instagram.

Stories Злати Огнєвіч, скріншот: Instagram
Stories Злати Огнєвіч, скріншот: Instagram

"Тим, ​​хто каже, що участь України в Євробаченні не актуальна, згадайте виступ Kalush Orchestra, які зі сцени просили врятувати "Азовсталь". Україна має бути представлена ​​у медіа-просторі", — заявила Злата Огнєвіч.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Також співачка подякувала одному з українських телеканалів, який займається організацією Нацвідбору, в якому, до речі, Злата може стати членом журі.

Варто також нагадати нашим читачам той факт, що вперше в історії Нацвідбору Євробачення українці зможуть взяти участь у голосуванні не лише за представника країни на міжнародний конкурс, а й за журі. Так, у мобільному додатку Дія запустили голосування за суддів. Усього пропонують вибрати серед дев'яти претендентів.

Нагадаємо, у "Холостячці" Златі Огнєвіч розглянули пропагандистку Тіну Канделакі: "Свят-свят-свят".

Раніше повідомлялося, "Холостячка" Злата Огнєвіч розповіла, як "начарувала" солодкий сон чужій дитині: "Вперше в житті".

Також, "Не плач, кохана": Злата Огнєвіч після моторошної ночі в поїзді здивувала зізнанням.