Популярна українська співачка Злата Огневич, яка покинула проект "Танці з зірками" у другому ефірі, часто тішить шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Цього разу артистка здивувала шанувальників новими фото у спокусливому вбранні.

На знімку, який з'явився в записі співачки, вона позує коротенькій світлій сукні, а на її ногах колготки в сіточку, що додає пікантності образу. Злата Огневич стоїть біля дзеркал, так що на знімку її видно з усіх ракурсів. Волосся співачки розвівається, а на обличчі стриманий макіяж, очі закриті. Однією рукою артистка торкається лиця.

У підписі до фотографії Злата Огневич написала: "Сила Духу створює Особистість, породжує Людину. Ви навіть не уявляєте, скільки у кожного є граней. Не бійся себе! Довірся мені. #ГРАНІ 18.12.2018". Також співачка позначила в підписі людей, які допомогли їй створити цей образ, і фотографа, який зробив знімок.

Шанувальники не залишилися байдужими і почали активно коментувати нову фотографію артистки і засипати її компліментами.

Популярні новини зараз
Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Чекаємо з нетерпінням. Ви красуня", "Їх не перерахувати. Квадратик, ще квадратик. Так, що підписати?", "Привіт Златик! Ти дуже багатогранна артистка! Спасибі тобі за пісні, завдяки яким на душі стає світліше!", "Ти повинна знати, що у великому, але холодному місті ЗП живе твій #1 Фан! Дуже чекаю з концертом, а можна і без", "Ваші пісні. Це настрій з ранку", "Чекаю з нетерпінням. Слухаючи твою музику, Злата, я виростаю заново", "Чекаю з нетерпінням! Найкраща! Люблю всім серцем!", "Злата, Ви сама чарівність", "Нереальна", "У кожного є межа? Грань – це коли людина до неї доходить і далі не йде як би", - пишуть фанати в коментарях до фото.

Нагадаємо, Злата Огневич заінтригувала шанувальників новими фото. Українська співачка попросила фоловерів допомогти їй в одній дуже важливій справі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що розпалена Огневич переполохала все місто своєю пікантною позою.

Також портал "Знай.uа" писав, що мокра Огневич оголила засмаглі булочки.