"Містер кукурік" образився на всіх, хто не хоче бачити його у себе вдома. Але обіцяє всіх пробачити.

Кіркоров виступив перед своїми громадянами та розповів про гірку долю артиста, який не може поїхати у будь-яку країну та заробляти своїми брудними піснями.

кіркоров. Фото: кадр з відео
кіркоров. Фото: кадр з відео

"Мене вважають національною загрозою безпеки в Латвії, Литві, Естонії. Цей час мине. Потім їм буде соромно, а я буду все одно посміхатися і всім пробачу, і ми пробачимо, тому що ми великодушні, ми красиві, бо ми рускі", - промимрив Кіркоров.

кіркоров. Фото: кадр з відео
кіркоров. Фото: кадр з відео

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Останнім часом Філіп Кіркоров часто виявляється фігурантом гучних скандалів. Нещодавно він публічно образив свою колегу Наргіз у відповідь на її критику його шоу в Ташкенті. Співак не став соромитися у висловлюваннях і негативно висловився про зовнішність Наргіза.

Після того, як на путініста обвалилась стіна хейту, він втік з країни, прихопивши своїх дітей. в Дубаї співаку дозволяють знаходитись, хоча, звісно, заробітку від концертів там не так багато, якщо взагалі є.

Нагадаємо, ми писали, що пропагандист Корчевніков з "Кадетів" звинуватив у підриві Кримського мосту богохульного Кіркорова.

Як повідомляв "Знай.ua" молодий бойфренд Ані Лорак Єгор Гліб кинув її через гроші, менеджер Кіркорова злив усе: "Не потрібна йому, як жінка"

Також "Знай.ua" інформував, бігала на "Квартал 95", а тепер валяється біля путіна: Маша Распутіна підтримала диктатора рф: "Гинуть, щоб я народилася".