Кілька років зрадниця України співачка Ані Лорак закрутила роман із молодим саунд-продюсером Єгором Глібом. Молодий чоловік був на цілих 14 років молодший за артистку, а також він був колишнім чоловіком української співачки TAYANNA (Тетяна Решетняк).

Свого часу Решетняк розповідала, що музикант регулярно їй зраджував, приходив додому п'яним та забрудненим у жіночій помаді. Проте, за словами TAYANNA, особиста драма її "загартувала" та допомогла змінити ставлення до інших чоловіків.

Tayanna, кадр з інтерв'ю
Tayanna, кадр з інтерв'ю

Ані Лорак не бентежила така "вдачу" юнака, тому вона зійшлася з Єгором Глібом, але їхні стосунки дуже різко закінчилися. Так, що мало хто це помітив.

На думку колишнього менеджера Філіпа Кіркорова Леоніда Дзюника, Гліб покинув Лорак, коли її фінансовий стан сильно похитнувся.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"У тому, що він втік від Лорак у США, немає нічого дивного. Мабуть, у неї стало зовсім погано з грошима. Звідки їм взятися, коли до ладу немає ні концертів, ні телезйомок? А без грошей вона йому взагалі не здалася. Чи вона думала, що потрібна йому як жінка? - наводить його слова видання росЗМІ.

Ані Лорак та Єгор Глєб фото: Instagram anilorak
Ані Лорак та Єгор Глєб фото: Instagram anilorak

З фінансами у зірки зараз насправді є великі проблеми. На фірмі співачки "Ані Лорак Продакшн" висить великий борг за несплату податків, через що податкова служба росії прийняла рішення про її ліквідацію.

Сама Лорак останні місяці не дає концертів та уникає публічних виходів. Її поява відбулася нещодавно в соцмережах, де вона сказала, що не може без свого глядача. Можливо, Кароліна все ж таки планує повернення на сцену, проте її концерти в тій же Чехії стрімко скасовувалися після протесту українців.

Ані Лорак, скріншот: Youtube
Ані Лорак, скріншот: Youtube

Нагадаємо, що Ані Лорак повернулася і назвала себе найкращою артисткою України, але земляки вимагали позбавити звання.

Раніше ми повідомляли, що Настя Каменських достукалася до Ані Лорак і смачно "плюнула" до неї: "Кіркоров сказав мовчати".