Популярна українська співачка та блогерка Анна Трінчер, яка знайома аудиторії завдяки ролі у серіалі "Школа", регулярно розміщує нові публікації для армії шанувальників та дуже активно розвиває свій аккаунт у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 1,8 мільйона людей.

Анна Трінчер зараз насолоджується довгоочікуваним відпочинком у мальовничих Карпатах разом із новоспеченим чоловіком Олександром Волошиним і не забуває ділитися барвистими фото. У їхньому готелі є теплий басейн під відкритим небом, тому артистка також не прогавила можливості скупатися, хоч ця осінь видалася дуже морозною.

Скріншот із Instagram, Анна Трінчер
Скріншот із Instagram, Анна Трінчер

Зірка натягла чорний купальник з глибоким декольте, яке вдало демонструвало її перероблені та пружні груди. Фотографом, мабуть, став Волошин. На кадрах видно, як Трінчер розслаблена на цей момент, але без спокусливих поглядів не обійшлося.

Співачка також зізналася, що Карпати дуже впливають на її творчість та натхнення.

Популярні новини зараз
Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"Гори для нас дійсно місце сили❤️ Саме тут надходять дивовижні ідеї, натхнення і ти ніби вертаєш себе в ресурс!" - написала Анна.

Варто зазначити, що Павло Зібров високо оцінив свою улюбленицю у коментарях.

Раніше ми писали про те, що Анна Трінчер із чоловіком не встигли одружитися, вже й дитину хрестили: "А у мене досі дилема"

Як повідомляв Знай.ua, Анна Трінчер розповіла, як шлюб змінив стосунки та сварки з Волошиним: "Легше розійтися..."

Також портал Знай.ua писав, що Анна Трінчер вирішила зніматися голою, але Волошину такий поворот не сподобався: "Я ж пис*н нікому не показую"