Якось недавно Надя Дорофєєва відповідала шанувальникам на найцікавіші питання, включаючи навіть дуже особисте.

Так українці із Instagram Stories дізналися, що виконавиця зараз не вагітна і те, що хоч їй і 32 роки, вона все одно хоче дітей – вона не чайлдфрі. А зараз у публікації вона розповіла про те, на що, напевно, чекали мільйони її фанатів в Україні.

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

"Цей момент настав! Київ, 2 грудня. Stereo Plaza. До зустрічі", - йдеться у публікації.

На знімку додано трохи корисної інформації. Наприклад, те, що цей музичний захід буде проведено на благодійній основі, оскільки триває війна і треба допомагати тим, хто постраждав від російської агресії з 24 лютого 2022 року.

Популярні новини зараз
Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Варто зазначити, що це не єдиний концерт, який проводитиметься у Києві. Через два тижні після Наді Дорофєєвої в українській столиці перед фанатами виступить Melovin.

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

"Якщо мені дозволять взяти кілька вихідних, я обов'язково приїду", "Ми сумували за твоїми концертами", "Все змінилося, ми стали сильнішими, тому я впевнена і переможемо", "Як же хочеться на твій концерт, але, на жаль, не в Україні", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва дізналася, хто радує її колишнього Вову Дантеса і це не Даша Кацуріна: "Дуже приємно, коли..."

Як повідомляв "Знай.uа", Надя Дорофєєва намочила очі фанатів страшними кадрами: такої зради ніхто не чекав

Знай.uа писав, мама Наді Дорофєєва зважилася розповісти про аборт: "Добре, що не..."