Співачка та ексучасниця жіночої поп-групи "НеАнгели" Слава Камінська, яка відновила основний аккаунт у Instagram, продовжує радувати шанувальників різними дуже дивними публікаціями.

Нещодавно артистка поміркувала на тему, що таке "збожеволіти". З її слів, це стати вільною від штампів. Згодом Слава згадувала, як виступала разом із Вікторією Сміюхою на сцені до весни 2021 року, коли їх гурт остаточно розпався після 15 років існування.

Слава Камінська, фото: Instagram
Слава Камінська, фото: Instagram

Зараз Слава Камінська в новій публікації вирішила зробити акцент на великих жіночих грудях.

"Зізнавайся. Коли в мене все своє, а підплічники просто грали в хованки і сховалися в бюстгальтері", - пише артистка.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У цей момент вона виконує пісню легендарної артистки Софії Ротару "Червона рута", але в інтерпретації.

***

Ти признайся мені
Звідки в тебе ціцяри

***

Слава Камінська, фото: Instagram
Слава Камінська, фото: Instagram

"Слава, вам потрібно міняти візажиста... мейк робить вас схожою на учасника шоу трансвеститів", "Боже, Славо... цей хіт вже давно заспівали... Ти все проспала...", "Коли мільйони людей залишилися без даху над головою, а дітей тисячами крадуть, молодь України тисячами гинуть в окопах, то більше нема чим зайнятися, крім ...?", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Слава Камінська згадала "кохання" з Вікою Сміюхою в "НеАнгелах": "Кожна сама по собі"

Як повідомляв "Знай.ua", Слава Камінська з "НеАнгелів" пояснила, як збожеволіла і чому: "Не вистачає світу"

Знай.uа писав, Слава Камінська поскаржилася на своє обличчя після уколів і серйозної хвороби: "Починаю перетворюватися на шарпея"