Ексдружина боксера В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська часто ділиться з шанувальниками будь-якими публікаціями у Instagram.

Наразі вона продовжила розповідати про вирішення такої проблеми, як "аб'юз" - фізичне та психологічне насильство.

Марина Боржемська, фото: Instagram
Марина Боржемська, фото: Instagram

"Головне, що я сказала в той час собі, коли ситуація придбала критичну точку кипіння, коли я все ж таки прийняла рішення: "Стоп, з мене вистачить!", - йдеться в публікації.

Спочатку завжди дуже складно... потрібно бути готовим до інших умов, до комфорту - але вже до власного простору, який можна будувати самостійно. Важливо вчасно поставити крапку і не намагатися утримати те, на що вже не вистачає сил. Навіть незважаючи на те, що боляче, шкода та нестерпно.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

"Якщо ти постійно шукаєш відповідь і не береш на себе відповідальність зробити дію і прийняти рішення. Я можу на цю тему багато сказати і проаналізувати. Але що я для себе винесла - що завжди є вихід. Головне, знайти двері на вихід, щоб відкрити нові", - додала Марина Боржемська.

Марина Боржемська, фото: Instagram
Марина Боржемська, фото: Instagram

"Дякую вам, а я як у заціпенінні якомусь, все розумію, а піти з дітьми в нікуди боюся", "Я якраз у цієї точки стою і це найважливіше і правильне рішення для будь-якої жінки, яка пройшла такі стосунки", - пишуть користувачі у коментарях.

До цього була ще одна частина щодо насильства в сім'ї. Марина Боржемська знає, що розповідає, адже кілька років тому вона розлучилася з екс-боксером В'ячеславом Узєлковим, якого вона боїться після "великої сварки". Вона поїхала з дітьми вночі і більше ніколи не поверталася до їхньої спільної квартири.

Нагадаємо, дівчатка, повторюйте: Марина Боржемська показала, як швидко в домашніх умовах подолати обвислу неподобство

Як повідомляв "Знай.uа", Марина Боржемська побачила, як повернутися до зруйнованого будинку: "По цегли"

Знай.ua писав, Марина Боржемська згадала, як бути під тиском від коханого: "Іноді складно"