Тренер шоу "Зважені та щасливі" та колишня дружина українського боксера В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська досить часто ділиться з багатотисячною аудиторією в Instagram та Facebook корисними публікаціями на тему спорту, харчування та піклування про себе.

Як відомо, Марина Боржемська після розлучення з В'ячеславом Узєлковим неодноразово говорила про те, що він погано ставився до неї, тому вона особисто знайома з домашнім насильством та аб'юзом. Зірка продовжила свою розповідь про те, як боротися із таким явищем.

Марина Боржемська, фото: Instagram
Марина Боржемська, фото: Instagram

Коли з нею сталася ця трагедія і вже не було сили терпіти, вона різко обірвала все. Марина запевнила себе, що обов'язково впорається з труднощами, яких після розлучення було чимало. Вона не соромилася приймати допомогу зі сторони та будувала нові стосунки з дітьми.

"У тебе не буде того життя, що раніше, воно буде інакшим і я впевнена, що воно тобі сподобається. Потрібно буде прилаштуватися до інших умов та комфорту, але то буде твій власний простір, який ти побудуєш самостійно, як вже доросла дівчинка. Тобі потрібно буде працювати набагато більше, аніж раніше. Спати менше, швидко та вправно встигати розвозити дітей до школи та гуртків і встигати при цьому на роботу, щоб заробити на всі потреби, які у вас разом виникають. У тебе є міцний фундамент ти - твоє тіло, мозок, розум, руки та ноги", - говорила вона собі.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Артистка зауважила, що потрібно навчитися вчасно поставити крапку, навіть якщо надто боляче і все зруйнувалося.

"Я можу на цю тему багато чого сказати та проаналізувати. Але що я для себе винесла - що завжди є вихід. Головне, знайти двері на вихід, щоб відчинити нові 😉" - заявила Боржемська.

Раніше ми писали про те, що Марина Боржемська побачила, як повернутися до зруйнованого будинку: "Цегла"

Як повідомляв Знай.ua, дівчата, повторюйте: Марина Боржемська показала, як швидко в домашніх умовах подолати обвислу неподобство

Також портал Знай.ua писав, що Марина Боржемська поділилася з українками гірким досвідом домашнього аб'юзу: "Підкажіть, як упоратися?"