Відома українська виконавиця, а також модель та актриса Наталія Захур, яка більше відома під сценічним ім'ям Камалія, зібралася вступати до лав ЗСУ. Подробиці та що про це думає її чоловік, зірка розповіла в інтерв'ю "ЖВЛ".

Камалія зазначила, що багато хто з її оточення - військові люди і вона замислюється над тим, щоб вступити до лав ЗСУ. За словами співачки, вона триматиме культурний фронт і підтримуватиме армію в тилу.

Камалія. Фото: instagram.com/kamaliyaofficial/
Камалія. Фото: instagram.com/kamaliyaofficial/

"У мене дуже велике оточення військових. У моїй сім'ї багато хто служить, сестро у ЗСУ, я дочка військового. Для мене це дуже близько, я виросла, можна сказати, на полігонах. Як мені кажуть військові, те, що я роблю для України, тим я б і займалася в армії, тільки офіційно при ЗСУ. Тому я зараз думаю над цим питанням", - поділилася Камалія.

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Її чоловік Захур зізнався, що не має наміру зупиняти зіркову дружину і підтримує її рішення вступити до Збройних сил України, але тільки якщо вона допомагатиме в тилу.

"Армія - це не тупо тільки гвинтівка, вперед і все. Якщо щось таке, в тилу там, десь допомогти армії, чому б ні", - зазначив чоловік співачки Захур.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Камалія показала, якою запальничкою може бути, і допомогти ВСУ не забула: "Перемога за нами".

Також наш портал інформував, комік із "Кварталу 95" Юрій Ткач показав, як економить електроенергію з сім'єю, але шанувальники запідозрили недобре: "Що це за жінка?"

Крім того, ми писали, MamaRika похвалилася блакитнооким янголятком і нагадала, що українцям є за що боротися: "Ми на своїй землі".