Популярна Українська співачка, колишня дружина Володимира Дантеса та екссолістка гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва, яка нещодавно анонсувала такий довгоочікуваний для своїх фанатів концерт в українській столиці, продовжує брати активну участь у громадському житті країни.

Справа в тому, що Надя Дорофєєва стане однією з учасниць національного Радіодиктанту. До слова, голосом якого цього року стане легендарна акторка кіно та театру, Герой України Ада Роговцева.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Наді Дорофєєвій у мережі Instagram.

Stories Наді Дорофєєвої, скріншот: Instagram
Stories Наді Дорофєєвої, скріншот: Instagram

"Усім привіт, друзі. Завтра я писатиму всеукраїнський радіодиктант. Цього року Ада Роговцева читатиме текст автора Ірини Цілик. Мені дуже цікаво, перевірити свої знання. Сподіваюся, що і вам теж. Готуйтеся, завтра об 11-й", — розповіла співачка.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Важлива інформація для наших читачів: щоб приєднатися до щорічної акції, потрібно об 11.00 включити одну з платформ: Українське Радіо чи Радіо Культура; телеканал Громадська Культура; діджитал-платформи Громадського: Facebook-сторінка Громадського та YouTube-канали Українського Радіо та Громадське Новини; програми radio або Дія.

Нагадаємо, Ганна Трінчер вирішила зніматися голою, але Волошину такий поворот не сподобався: "Я ж пис*н нікому не показую".

Раніше повідомлялося, Надя Дорофєєва дізналася, хто радує її колишнього Вову Дантеса і це не Даша Кацуріна: "Дуже приємно, коли...".

Також, Ксенія Мішина розповіла про важливість правильного оточення і дала повчання українцям: "Спокійно спатимете".