Українська співачка та акторка Оля Полякова, яку також усі знають як суперблондинку та королеву ночі, обожнює радувати свою велику армію шанувальників свіжими публікаціями у Instagram. За творчістю та яскравим образом зірки у соцмережі стежить 2,7 мільйона людей.

Оля Полякова вже станцювала з Максом Єжовим у першому випуску грузинського шоу "Танці зі зірками", а зараз вирішила нагадати, як пройшов другий виступ.

Оля Полякова. Фото: instagram.com/polyakovamusic/
Оля Полякова. Фото: instagram.com/polyakovamusic/

Вони запалили на сцені перед суддями під переможну пісню конкурсу "Євробачення-2004" Wild Dances виконавиці Руслани Лижичко.

І цей танець більше вразив суддів, серед яких друг співачки Іраклій Макацарія, який добре відомий українським глядачам за шоу "Холостяк". Поляковій та Єжову дали 17 балів, хоча за минулий виступ вони набрали лише 14.

Популярні новини зараз
Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Однак такий ривок дався парі непросто, зокрема Максу. Він зізнався, що після виступу довелося викликати лікаря.

"Я розтяг дуже спину. І танцював на уколах. І тепер я зовсім не можу рухатися. Але я дуже задоволений Олею. Вона велика молодець. Це було дуже важко. Тому що ми багато тренувалися", - розповів хореограф.

Скріншот з Insta Stories, Макс Єжов
Скріншот з Insta Stories, Макс Єжов

Раніше ми писали про те, що Оля Полякова розповіла чому пішла на грузинські "Танці з зірками" і кому віддасть приз за перемогу

Як повідомляв Знай.ua, "Щоб не забували": Оля Полякова на грузинських "Танцях зі зірками" показала, на що готові українки заради перемоги

Також портал Знай.ua писав, що екстрасенс Макс Гордєєв розповів, чи переможе Оля Полякова на грузинських "Танцях зі зірками": "Цікава ситуація"