Популярна українська акторка, зірка "Жіночого кварталу" Анна Саліванчук, яка нещодавно висловила своє невдоволення "занадто швидкою" підготовкою київських вулиць до новорічних свят, вирішила перейти на кулінарну тему.

На цей раз акторка поділилася дуже цікавим рецептом супу з продуктом, який дуже любить моряк Папай – броколі.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Анни Саліванчук у мережі Instagram.

Публікація Анни Саліванчук, скріншот: Instagram
Публікація Анни Саліванчук, скріншот: Instagram

Рецепт супу пюре з броколі від Анни Саліванчук

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Що потрібно: броколі: 500 гр, вода: 1 л, вершки (20-33% жирності): 200 мл, картопля (великі): 2 шт., цибуля: 1 шт., часник: 2 зубчики., вершкове масло: 1 стіл, перець чорний мелений: за смаком, креветки за бажанням.

Публікація Анни Саліванчук, скріншот: Instagram
Публікація Анни Саліванчук, скріншот: Instagram

Як зварити смачний суп-пюре з брокколі?

Дуже простий рецепт, з яким впорається навіть кулінар-початківець. Спочатку підготуйте необхідні інгредієнти за списком. Брокколі можете брати свіжу чи заморожену. Картопля потрібна велика, якщо картопля середнього розміру, краще взяти 3-4 штуки. Чим більше картоплі, тим густішим буде суп.

Публікація Анни Саліванчук, скріншот: Instagram
Публікація Анни Саліванчук, скріншот: Instagram

У капусти зріжте стебло. Вага частини із суцвіттями має бути 500 г, тому беріть капусту із запасом. Розберіть частину, що залишилася на суцвіття. Викласти суцвіття в миску з холодною водою підсоленою і залишити на 10 хвилин. Якщо в капусті жучки, вони випливуть на поверхню.

Потім воду злийте, а капусту наріжте невеликими шматочками. Очистіть картоплю та наріжте середніми кубиками. Цибулину очистіть і наріжте дрібними кубиками. Часник порубайте ножем. У каструлі закип'ятіть 1 л води, викладіть картоплю та броколі. Все посоліть та перемішайте. Доведіть воду до кипіння та варіть суп на середньому вогні близько 10 хвилин.

Тим часом у сковороді розтопіть вершкове масло та обсмажте цибулю та часник приблизно 2 хвилини до появи яскравого аромату. Перекладіть цибулю в каструлю із супом. Проварити разом 5-7 хвилин при слабкому кипінні або трохи довше до готовності овочів. Суп добре подрібніть занурювальним блендером до однорідного пюре та гладкості.

Влийте вершки, перемішайте. Вершків можна додавати більше або менше і тієї жирності, яка більше подобається. Враховуйте свої переваги у суміші супу. Поверніть каструлю на вогонь, доведіть до кипіння, але не кип'ятіть. Суп посоліть, поперчіть до смаку. І як тільки з'являться перші бульбашки, заберіть каструлю з вогню. Артистка додала креветки, грінки та кунжут, але це все за бажанням.

Нагадаємо, Анна Саліванчук ходить сумна через "фальстарт", така несподіванка: "Погляньте...".

Раніше повідомлялося, що зірка "Жіночого кварталу" Анна Саліванчук залишилася на весь день вдома з дітьми, і швидко про це пошкодувала: "Погляньте, що він накоїв".

Також, "Не вміють наші люди": зірка "Жіночого кварталу" Анна Саліванчук запропонувала українцям попросити щастя у Бога.