Популярна українська акторка, зірка "Жіночого кварталу" Анна Саліванчук, яка нещодавно висловила своє невдоволення "занадто швидкою" підготовкою київських вулиць до новорічних свят, вирішила перейти на кулінарну тему.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяНа цей раз акторка поділилася дуже цікавим рецептом супу з продуктом, який дуже любить моряк Папай – броколі.
Про це стало відомо завдяки новій публікації Анни Саліванчук у мережі Instagram.
Рецепт супу пюре з броколі від Анни Саліванчук
Що потрібно: броколі: 500 гр, вода: 1 л, вершки (20-33% жирності): 200 мл, картопля (великі): 2 шт., цибуля: 1 шт., часник: 2 зубчики., вершкове масло: 1 стіл, перець чорний мелений: за смаком, креветки за бажанням.
Як зварити смачний суп-пюре з брокколі?
Дуже простий рецепт, з яким впорається навіть кулінар-початківець. Спочатку підготуйте необхідні інгредієнти за списком. Брокколі можете брати свіжу чи заморожену. Картопля потрібна велика, якщо картопля середнього розміру, краще взяти 3-4 штуки. Чим більше картоплі, тим густішим буде суп.
У капусти зріжте стебло. Вага частини із суцвіттями має бути 500 г, тому беріть капусту із запасом. Розберіть частину, що залишилася на суцвіття. Викласти суцвіття в миску з холодною водою підсоленою і залишити на 10 хвилин. Якщо в капусті жучки, вони випливуть на поверхню.
Потім воду злийте, а капусту наріжте невеликими шматочками. Очистіть картоплю та наріжте середніми кубиками. Цибулину очистіть і наріжте дрібними кубиками. Часник порубайте ножем. У каструлі закип'ятіть 1 л води, викладіть картоплю та броколі. Все посоліть та перемішайте. Доведіть воду до кипіння та варіть суп на середньому вогні близько 10 хвилин.
Тим часом у сковороді розтопіть вершкове масло та обсмажте цибулю та часник приблизно 2 хвилини до появи яскравого аромату. Перекладіть цибулю в каструлю із супом. Проварити разом 5-7 хвилин при слабкому кипінні або трохи довше до готовності овочів. Суп добре подрібніть занурювальним блендером до однорідного пюре та гладкості.
Влийте вершки, перемішайте. Вершків можна додавати більше або менше і тієї жирності, яка більше подобається. Враховуйте свої переваги у суміші супу. Поверніть каструлю на вогонь, доведіть до кипіння, але не кип'ятіть. Суп посоліть, поперчіть до смаку. І як тільки з'являться перші бульбашки, заберіть каструлю з вогню. Артистка додала креветки, грінки та кунжут, але це все за бажанням.
Нагадаємо, Анна Саліванчук ходить сумна через "фальстарт", така несподіванка: "Погляньте...".
Раніше повідомлялося, що зірка "Жіночого кварталу" Анна Саліванчук залишилася на весь день вдома з дітьми, і швидко про це пошкодувала: "Погляньте, що він накоїв".