Марта Адамчук та Еліна Мбані з "Жіночого кварталу" показали спільну роботу, від якої мурашки по тілу.

Марта Адамчук, співачка з "жіночого кварталу", яка присвячує частину свого життя хоббі - фотозйомкам, наважилась зробити відеороботу на пісню Еліна Мбані "Маяки". Відео Марта розмістила на своїй сторінці в Instagram.

Марта Адамчук. Фото: скрін youtube
Марта Адамчук. Фото: скрін youtube

Кожна фотозйомка коли-небудь приведе тебе до спроби зняти відео. Еліну Мбані ви не раз бачили на моїх фото. Тож, сьогодні ми презентуємо вам нашу відео роботу. Mood video на пісню "Маяк" Lina Mbani

Марта Адамчук та Еліна Мбані. Фото: instagram.com/marta_adamchuk/
Марта Адамчук та Еліна Мбані. Фото: instagram.com/marta_adamchuk/

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

На відео Еліна позує у різних позах, та в різних ракурсах, у різному одязі. Марта вхоплює найтонші вигини, найцікавіші ракурси, щоб показати свою колегу якомога ефектніше. Еліна співає свою пісню, та виглядає неймовірно привабливо.

У коментарях жінок закидали компліментами:

"Мартуся! Ти просто неймовірна, класна робота, і співачка, і пісня!", "Круто і кліп і пісня", "Мартууся", "Як класно", - написали в коментарях.

Марта Адамчук, коментарі. Фото: instagram.com/marta_adamchuk/
Марта Адамчук, коментарі. Фото: instagram.com/marta_adamchuk/

Нагадаємо, ми писали, що зірка "Жіночого кварталу" Еліна Мбані "вигуляла" топ з глибоким декольте: "Я дивилася в небо".

Як повідомляв "Знай.ua" Марта Адамчук, зірка "Жіночого кварталу" нагадала, з якої сталі робили "скляний міст" в Києві: "Чому вистояв?".

Також "Знай.ua" інформував, Еліна Мбані розповіла чи замовляли її, як дівчинку з "Кварталу": "Занадто вульгарно".