Талановитий кулінар з Колумбії Ектор Хіменес-Браво, який підкорив шоу "МайстерШеф" та серця багатьох українок, часто ділиться унікальними рецептами та подробицями свого насиченого життя з шанувальниками у соцмережі Instagram, де за ним стежить близько 1 мільйона людей.

Ектор Хіменес-Браво під час війни з росією залишається дуже категоричним і всіляко підтримує український народ, який встиг стати його другою родиною. Навіть зараз, коли вся країна практично поринула у пітьму через масові атаки, він не допускає й думки про те, щоб втекти туди, де комфортніше.

Ектор Хіменес-Браво, фото: Instagram
Ектор Хіменес-Браво, фото: Instagram

Однак кулінар зазначив, що на Україну чекає дуже сувора і важка зима.

"Краще одна холодна зима, ніж все життя в росії. Давайте відкрито дивитися в очі своїм страхам — зима буде важка. Але це лише одне з випробувань цієї війни, і навіть не головне з них", - заявив він.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Ектор упевнений, що зараз гріх жалітися на відключення світла, адже бійцям в окопах доводиться набагато складніше. Він також попередив, що не зайве закупити свічками, газовими балонами, ліхтариками на сонячних батареях, термобілизною, генераторами та іншими речами.

"Нам точно і без світла буде тепліше, ніж хлопцям в спальнику в окопі. Тож не метушіться зайвий раз. Готуйтеся, не панікуйте, нам це точно під силу", - заспокоїв кулінар.

Раніше ми писали про те, що зірка "Майстер-шеф" Ектор Хіменес-Браво виїхав на передову і зустрівся з генералом Марченком

Як повідомляв Знай.ua, Ектор Хіменес-Браво з "МастерШеф" знайшов найкращу тушонку в Україні - до зими стане в нагоді

Також портал Знай.ua писав, що мати зірки "Майстер-шеф" Ектора Хіменеса-Браво Археніс показала знущання сина: "Звідки такі гроші?"