Дочка знаменитої української виконавиці Олі Полякової Маша зіткнулася із серйозною проблемою в Лондоні та твердо заявила, що якщо вона не наважиться, то вона покине навчання та поїде. Цим вона поділилася в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Маша Полякова вже котрий місяць живе в Лондоні, де навчається в одному з найпрестижніших музичних університетів. Дочка співачки не забуває про друзів в Україні та шанувальників, тому частенько викладає фото та відео на своїй сторінці.

Маша Полякова, фото з Instagram
Маша Полякова, фото з Instagram

Так, цього разу Маша Полякова повідомила не найкращі новини. Вона розповіла, що зіткнулася із серйозною проблемою – її обличчя сильно обсипало. Дівчинка сильно переживає з цього приводу і закупила багато косметики, щоб повернути особі красу.

"Ви знаєте, у мене є ось така проблема, бачите моє обличчя? Я не знаю, що з ним трапилося тут у Лондоні, я використала свій догляд, який у мене був. Весь цей час воно було майже ідеальним, може десь прищик. Тут дуже жорстка вода і моє обличчя, як бачите, просто померло", - зазначила Маша.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Маша Полякова зазначила, що якщо косметологічні засоби їй не допоможуть, вона кине навчання і просто повернеться до мами.

"Я зараз накупила косметики, якщо вона мені не допоможе, я просто зберуся і поїду звідси, бо як із цим жити", - додала дочка співачки.

Раніше портал Знай повідомляв, Оля Полякова розплакалася, розмовляючи з молодшою ​​дочкою телефоном, довелося відпустити рано у доросле життя: "Я сумую".

Також наш портал інформував, MamaRika хотіла зробити це удвох, але вийшло втрьох із красенем: "Свої плани".

Крім того, ми писали, Олю Полякову довів до сліз сюрприз від грузинів перед початком шоу "Танці зі зірками": "Дуже хочу з ним..."