Відома телеведуча дружина Юрія Горбунова Катерина Осадча відкрила душу українцям і змусила їх ридати, розповівши про реалії нинішнього життя. Цим вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Катя Осадча поділилася барвистим осіннім фото на тлі пожовклих дерев та вирішила трохи розповісти про те, що на душі. Ведуча зауважила, що за час війни сльози стали вже чимось нормальним для українців.

Катя Осадча. Фото: скрін youtube
Катя Осадча. Фото: скрін youtube

"За ці місяці війни ми звикли, що у нас усіх звертаються сльози на очі. Ми давно не дивуємося, коли раптом у чоловіка в очах сльози і за мить після початку історії про жах, що ми переживаємо, або про щасливі історії порятунку, про все, що може нас збентежити, ми миттєво стаємо людьми з мокрими очима", - наголосила ведуча.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Катя Осадча наголосила, що українці не бояться демонструвати почуття та плакати, але часто не роблять цього просто тому, що не хочуть, щоб їх шкодували. Ці слова дуже зворушили шанувальників і вони не змогли стримати сльози.

"Читаю і сльози на очах. Все буде Україна, і будуть сльози радості", "Катя спасибі за кожну посаду, вони такі проникливі, правдиві... щирі, вони про кожного з нас", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Катя Осадча оголила ноги від вух, але відволікти розлючених українців не змогла: "Повне розчарування".

Також наш портал інформував, Катерина Осадча висловилася про доречність соціальних мереж під час війни: "Комусь не та кава у Варшаві..."

Крім того, ми писали, Тіна Кароль заспівала про свободу, давши "хвилину слави" простим українцям: "Що б там не було".