Відома українська виконавиця, а також модель та актриса Наталія Захур, яка більше відома під сценічним ім'ям Камалія вразила красою у стильній вишиванці та зробила несподіване зізнання. Цим вона поділилася на сторінці в соціальній мережі instagram.

Камалія активно веде свою сторінку та регулярно радує шанувальників новими публікаціями. Вона показує моменти з особистого життя, виступів чи просто ефектними кадрами.

Камалія. Фото: instagram.com/kamaliyaofficial/
Камалія. Фото: instagram.com/kamaliyaofficial/

Так, цього разу Камалія постала перед шанувальниками у стильній вишиванці на тлі пожовклих дерев, з яких опадає листя. Зірка привітала з важливим для кожного українця святом, а також зізналася, що тільки-но стала на шлях вивчення солов'їною. Втім, це трохи несподівано, оскільки у публічному просторі зірка досить впевнено спілкується українською мовою.

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

"Вітаю з Днем української мови та писемності! Зізнаюсь, я лише на шляху опанування ніжної й мелодійної. А ще вітаю всіх причетних з Днем працівника культури та аматорів народного мистецтва!", - підписала кадр виконавиця.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Камалія показала, якою запальничкою може бути, і допомогти ЗСУ не забула: "Перемога за нами".

Також наш портал інформував, комік із "Кварталу 95" Юрій Ткач показав, як економить електроенергію з сім'єю, але шанувальники запідозрили недобре: "Що це за жінка?"

Крім того, ми писали, MamaRika похвалилася блакитнооким янголятком і нагадала, що українцям є за що боротися: "Ми на своїй землі".