Українська телеведуча, модель, нутриціолог та володарка розкішної фігури Валерія Крук, яку також усі знають як Кульбабу, регулярно радує шанувальників свіжими постами у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 260 тисяч людей.

Валерія Крук вирішила заговорити про фотошоп і чому його часто використовують жінки. Вона впевнена, що "магія" іноді приносить користь. Наприклад, медійним особам приховати сліди недосипу чи поганого самопочуття, відбиток якого природно видно на зовнішності і трохи більше.

Валерія Крук, фото з Instagram
Валерія Крук, фото з Instagram

"І нема чого шукати якісь глибинні причини використання технологічного прогресу, який просто сьогодні спрощує життя вище переліченим людям. Ось і все! 💁‍♀️" - додала Валерія.

Однак є й інший бік медалі, коли фотошопом намагаються приховати недоліки через невпевненість у собі. Зірка зазначила, що це говорить про внутрішні психологічні проблеми.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Крук показала живе відео та фото, щоб довести, що вона і без фотошопу чудова.

"Ця фотосесія жива, необроблена, невилізана сьогодні є рідкість, як і мій стиль у ній. Знайомі чоловіки сказали, що так подвійно крутіше і сексуальніше", - заявила дівчина.

Раніше ми писали про те, що Валерія Крук спокусливими ніжками змусила чоловіків розім'яти шию: "Дані 25-річної..."

Як повідомляв Знай.ua, "Кульбаба" Валерія Крук повиляла апетитними сідницями і втратила ліфчик: "Третій раз намагаюся..."

Також портал Знай.ua писав, що "Кульбаба" Валерія Крук опинилась у міцних руках симпатичного лікаря: "Приїхала перевірити..."