Чарівна українська телеведуча, блогерка, модель та зірка шоу "Ревізор" Олена Філонова, яка нещодавно навчила українок самостійно робити ремонт на балконі, продовжує радувати своїх шанувальників. Справа в тому, що Олена часто спілкується зі своїми фанатами у мережі Instagram та відповідає на цікаві питання.

Цього разу Олену Філонову запитали про її поведінку та стиль життя. Варто зазначити одразу, що зірка не розгубилася, а відповіла максимально чесно.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Олени Філонової у мережі Instagram.

Stories Олени Філонової, скріншот: Instagram
Stories Олени Філонової, скріншот: Instagram

Анонімне питання звучить так: "Ти пафосна?" Ось так відразу, в лоб, Олена Філонова отримала запитання, яке зробило її день. Заради того, щоб відповісти красиво, зірка підійшла до дзеркала і сфотографувала себе в улюбленій позі "рука на попі". А знімок красуня з пишними формами зробила тільки в одному блакитному светрі.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Stories Олени Філонової, скріншот: Instagram
Stories Олени Філонової, скріншот: Instagram

Олена Філонова відповіла так: "Ні, завжди була простою і душею відкрита до людей. Навіть, часом занадто".

Ми вже давно стежимо за Оленою Філоновою і можемо зазначити, що зірка не бреше, вона завжди чесно говорить те, що думає, а так званий "пафос", який помічають глядачі, необхідний Олені для образу в різних розважальних шоу, без цього ну ніяк.

Нагадаємо, спокусливий "Ревізор" Олена Філонова розкрила секрет гарного настрою у темряві: "Це капець...".

Раніше повідомлялося, солодкий "Ревізор" Олена Філонова показала українкам, як виростити груди за допомогою пиріжків.

Також, "Нелегко ділитися правдою": Олена Філонова перейшла до солодкого фіналу.