Популярна українська телеведуча, блогерка та шоувумен Олена Філонова, яку пам'ятають та люблять телеглядачі за роль чарівної "ревізорки", продовжує активно взаємодіяти зі своєю аудиторією в соціальних мережах.

На цей раз Філонова не зрадила собі і показала всю свою красуню на селфі-відео за допомогою дзеркала. Так, що фанати змогли все уважно розглянути.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Олени Філоновій у мережі Instagram.

Stories Олени Філонової, скріншот: Instagram
Stories Олени Філонової, скріншот: Instagram

сьогодні така дівчина-кішка. Боже, обожнюю такі образи - вони такі жіночні та сексуальні, і дуже комфортні. Як вам? Ставте свої реакції", - розповіла у новому короткому відео Олена Філонова.

Популярні новини зараз
ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Stories Олени Філонової, скріншот: Instagram
Stories Олени Філонової, скріншот: Instagram

Якщо уважно придивитися, можна помітити, що телезірка була одягнена в total black цибулі, тут і чорні чоботи, і чорні лосини, і навіть чорна кофточка. Проте родзинкою образу стали бежеві нігтики, вони точно підтвердили статус, який Олена озвучила своїй історії – статус "дівчини-кішки".

Варто також нагадати нашим читачам, що нещодавно телезірка показала фінальний ролик, як вона робить ремонт на своєму балконі, який вона хотіла завершити за три дні. На опублікованому відео можна побачити весь "мотлох", який телеведуча склала на балконі, він був упереміш з необхідними речами.

Нагадаємо, спокусливий "Ревізор" Олена Філонова розкрила секрет гарного настрою у темряві: "Це капець...".

Раніше повідомлялося, солодкий "Ревізор" Олена Філонова показала українкам, як виростити груди за допомогою пиріжків.

Також, "Нелегко ділитися правдою": Олена Філонова перейшла до солодкого фіналу.