Популярна українська телеведуча, блогерка та шоувумен Олена Філонова, яку пам'ятають та люблять телеглядачі за роллю чарівної "ревізорки", продовжує дивувати своїх шанувальників. Цього разу Філонова показала свої кулінарні та гумористичні таланти, продемонструвавши приготовані нею особисто пиріжки.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Олени Філоновій у мережі Instagram.

Stories Олени Філонової, скріншот: Instagram
Stories Олени Філонової, скріншот: Instagram

"От смажу зараз із капустою, максимально дієтичні, бо капуста максимум, що може збільшити - це мої цицьки, але не дупу, га-га...", - розповіла своїм шанувальникам про пиріжки Олена Філонова.

У наступній історії можна помітити, що Олена Філонова вирішила ближче поспілкуватися з підписниками та розповісти про те, що вона переживає у ці "темні дні".

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Stories Олени Філонової, скріншот: Instagram
Stories Олени Філонової, скріншот: Instagram

"Настрою немає, дуже сумно, навіть знаєте ось, відчуваю порівняння, коли виходжу на вулицю, дуже якось спокійно, тільки ворони каркають. А ось людей майже немає. Знаєте, навіть якось сумно стало від того, що немає почуття того, що місто живе. Я розумію, що щодня ми прокидаємося з такими страшними новинами, радіти нема чому, тільки коли буде перемога... Вона буде. Ми радітимемо, святкувати всі разом - я впевнена, всі вийдуть на Хрещатик, на Майдан, куди завгодно і відкриють одну велику пляшку шампанського. Поки якось дуже сумно, але тримаємось", - розповіла Олена Філонова.

Нагадаємо, "Нелегко ділитися правдою": Олена Філонова перейшла до солодкого фіналу.

Раніше повідомлялося, "Дуже дивно...": Олена Філонова вирішила зробити це на балконі, ще й подружку покликала.

Також, українка майстерно псує росіянкам роботу: залишаються без грошей та клієнтів.