Відома українська співачка, справжня жива легенда вітчизняної естради, волонтер, а також вже дуже успішний продюсер Наталія Могилевська, яка нещодавно розповіла про новий спортивний снаряд для попереку у себе вдома, вирішила відкрити трохи деталей зі свого нового кліпу на пісню "Я вдома".

Видно, що співачка поки що не захотіла робити повноцінну публікацію, а лише обійшла кількома кадрами – проте й у них шанувальники можуть розглянути багато цікавого.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Наталії Могилевської у мережі Instagram.

Stories Наталії Могилевської, скріншот: Instagram
Stories Наталії Могилевської, скріншот: Instagram

Так, на опублікованих кадрах видно, що Наталя Могилевська вся у чорному та змінює локації. На одному кадрі зірка пробирається крізь сніг, на іншому співачка шукає гасову лампу, а ще на одному кадрі Наталя обіймає своїх близьких людей.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії
Показати ще

Stories Наталії Могилевської, скріншот: Instagram
Stories Наталії Могилевської, скріншот: Instagram

Видно, що артистка вирішила підтримати всіх українців, які опинилися у дуже тяжкому становищі через дії російських окупантів.

Варто також нагадати нашим читачам, що днями співачка зізналася, що останнім часом рідко виходить із дому, саме тому у неї з'явився куточок для фізичних вправ. Незважаючи на постійне навантаження попереку під час танців, концертних виступів – зірка почувається завжди ідеально.

Нагадаємо, Наталія Могилевська показала, як у темряві знайти промінчик щастя: "Під час...".

Раніше повідомлялося, що Наталія Могилевська вирішила розширити свої родинні стосунки, запросивши українців: "Хто хоче стати частиною моєю...".

Також, "Завжди ідеально": Наталя Могилевська знайшла легкий спосіб позбутися болю в попереку.