Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова часто ділиться будь-якими публікаціями на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 150 тисяч людей.

Чоловік – відомий український виконавець, а вона – не менш успішна блогерка. Наразі, як виявилося, вони вирішили не чекати і передчасно випустити нову пісню. Точніше – її чоловік… про неї. Композиція зветься "Зоряна моя дружина".

Катя Репяхова. Фото: instagram.com/repyahovakate/
Катя Репяхова. Фото: instagram.com/repyahovakate/

"У мене таке відчуття, що якщо не завтра, то вже ніколи. Адже чоловік готував пісню ще до війни рік тому. А тепле, сімейне відео під цю пісню ми записали 22.02. Якби запланували зйомку на два дня пізніше, цього відео вже ніколи не було б. Тому, хто чекав на пісню - залишилося зовсім небагато", - пише Катерина Репяхова в публікації.

На знімках вони знову повернулися в той час, коли вони тільки-но стали чоловіком і дружиною - у весільних костюмах.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу
Показати ще

Згодом пісня все ж таки була випущена. І користувачі встигли залишити свої перші відгуки.

"Дуже ніжна, мила, позитивна пісня, нехай у всіх все буде добре", "Зворушлива. Будьте завжди щасливі разом!", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, син Репяхової підхопив серйозну хворобу, довелося викликати швидку і Павліка: "Ставити крапельницю, зневоднення..."

Як повідомляв "Знай.uа", Катя Репяхова, дружина Віктора Павліка, показала свої досягнення за 7 років: "До мене біжить Павлік"

Знай.uа писав, заміжня Катя Репяхова втекла на диско з молодим і цікавим: "Переодяглися..."