Відома українська співачка Ганна Трінчер також не залишилася осторонь своїх колег, і практично відразу після заміжжя оголосила про поповнення в сім'ї. Однак не все так однозначно.

Нова публікація була опублікована на її сторінці в соціальній мережі Instagram , активним користувачем якої є. Регулярно дівчина ділиться деякими подробицями свого життя.

Цього разу співачка та актриса вирішила розповісти, що у їхній родині з Олександром Волошиним відбулося поповнення, і це не хайп. Хіба що частково.

На кадрі вони вдвох тримають чорно-білий знімок УЗД, а сам кадр підписаний так: "У нас хлопчик".

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Однак, якщо подивитися уважніше, то можна зрозуміти, що вони мають насправді. Ні, у них не буде дитини, а на УЗД зображений кіт.

З цього можна зробити висновок, що пара зважилася завести домашнього вихованця, ім'я якого поки що не розкрили.

У stories вона докладніше показала його, і як зазначила сама Ганна Трінчер, хлопчик дуже ніжний, солоденький і спокійний. Все так, як вони хотіли.

Анна Трінчер, фото: Instagram
Анна Трінчер, фото: Instagram

Знайшли вони його випадково під час поїздки до Карпат. Їхній майбутній син сидів під рестораном і просився поїсти. Доброго серця дівчини не витримало, і вони забрали його собі.

До речі, щодо дітей, поки що пара не готова до такого серйозного кроку, і хочуть довше пожити для себе.

Трінчер та Волошин, фото з Instagram
Трінчер та Волошин, фото з Instagram

Нагадаємо, що Ганна Трінчер захотіла "спокусити" чужого хлопця, ще й подружку на зустріч прихопила: чоловік Волошин озвіріє

Раніше повідомлялося, що Ганна Трінчер хотіла вразити українців, але вдалося лише викликати підозри у плагіаті.

Також, Ганна Трінчер із чоловіком не встигли одружитися, вже й дитину хрестили.