Популярний український співак, автор та виконавець далеко не одного хіта Артем Пивоваров, який веде активне життя у соціальних мережах, вирішив довести всім, що він може не лише гарно співати, а й займатися бойовим мистецтвом.

Цього разу Артем, у якого в мережі Instagram понад 645 тисяч підписників, поділився кадрами з тренування – зірка займатиметься боксом.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Артема Пивоварова в мережі Instagram.

Stories Артема Пивоварова, скріншот: Instagram
Stories Артема Пивоварова, скріншот: Instagram

"Дякую за продуктивний вечір та душевні бесіди", - підписав свіже відео Артем.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

Віддані шанувальники можуть побачити, що Артем Пивоваров не лише добре співає, а й рухається у боксерській стійці. На артисті чорний спортивний комплект із футболки та шорт, а також великі боксерські рукавички. Зірка не марнує часу, і пам'ятає, що в здоровому тілі - здоровий дух.

Відомо також, що Артем Пивоваров днями знайшов у галереї відео з великого концерту у Маріуполі. Він опублікував його в мережі і написав, що пам'ятає місто таким, а не розбитим та окупованим Росією. З відео видно, що багатотисячна публіка мало не довела Артема Пивоварова до сліз, коли співала в унісон його хіт "Збирай мене". Відчув навіть шоумен Андрій Бєдняков.

Нагадаємо, Артем Пивоваров переспівав свій найпопулярніший хіт французькою: "Слухаємо по 100 разів на день".

Раніше повідомлялося, Артем Пивоваров показав, чому "провалля" між українцями та росіянами настільки глибока: "У чому різниця...".

Також, Артем Пивоваров викликав фурор несподіваним тандемом із улюбленцем українців: "Козацький драйв".