Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво поділився публікацією в Instagram, розповівши про шикарну знахідку.

Нещодавно ми розповідали, як чоловік їздив до українки Мар'яни, яка проживає в місті Долина, Івано-Франківської області. Вона робить найкращу тушонку у всій країні. А часи зараз такі, що подібні вміння можуть дуже стати в нагоді.

Ектор Хіменес-Браво, фото з Instagram
Ектор Хіменес-Браво, фото з Instagram

Зараз же Ектор Хіменес-Браво процитував Ліну Костенко та взяв до рук "Кобзар".

***

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ми воїни. Не ледарі. Не лежні
І наше діло праведне й святе.
Бо хто за що, а ми за незалежність.
Отож нам так і важко через те

***

Він остаточно став українцем, адже тепер заявляє, що свято української мови та писемності, що пройшло, - день, за який ми і воїни ЗСУ боремося донині.

"Щоб не стояти на блокпостах, не ховати український паспорт, не боятися лягти спати... щоб жити та будувати майбутнє", - пише Ектор у публікації.

Ектор Хіменес-Браво, фото: Instagram
Ектор Хіменес-Браво, фото: Instagram

"Дякую, Екторе. За все що робите і що ще зробите. І що не покинули Україну", "Завжди приємно дивує і неймовірно надихає, коли людина, яка народилася в іншій країні з зовсім іншою культурою, так безмірно закохана в мою Україну, не менше ніж у свою Батьківщину", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Ектор Хіменес-Браво з "МастерШеф" готовий задубіти в Україні без світла, але не жити під росією: "Випробування війни"

Як повідомляв "Знай.uа", Ектор Хіменес-Браво з "МастерШеф" знайшов найкращу тушонку в Україні - до зими стане в нагоді

Знай.ua писав, зірка "Майстер-шеф" Ектор Хіменес-Браво виїхав на передову і зустрівся з генералом Марченком