Відома українська артистка Анастасія Кочетова, або як її всі знають за псевдонімом MamaRika, знову торкнулася українців до глибини душі своєю творчістю. Вона передала з колегою весь біль кожного, хто постраждав від війни.

Нова публікація була опублікована на сторінці дівчини в соціальній мережі Instagram , активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина ділиться там деякими подробицями свого життя. До речі, на нову композицію було знято ще й кліп, опублікований на YouTube.

Називається пісня Лелека, і виконала її MamaRika разом з українським артистом YAKTAK, який набирає популярності. Вони спробували передати, що зараз усі українці живуть одним життям на всіх, але водночас у кожного своя унікальна історія болю та переживань. Ми наповнені тривогами та надіями.

"Саме тому "Лелека" – пісня, яка має підтримати та надихнути, допомогти пережити цю довгу зиму…" - пише дівчина.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Далі вона подякувала своєму колегі за таку чудову композицію, в якій їм вдалося передати всі потрібні сьогодні емоції.

MamaRika. Фото: скриншот Instagram
MamaRika. Фото: скриншот Instagram

"Народе, зараз все українське титанічними зусиллями бореться за своє право на існування, на свободу, на вільне життя. Музика на жаль теж не виняток. Нам дуже потрібна ваша підтримка. - продовжила дівчина.

У коментарях шанувальники почали писати, що пісня торкнулася їх до сліз, і вони навіть не думали, що такі сентиментальні.

Нагадаємо, MamaRika полізла цілуватися до Слави Дьоміна і була викрита

Раніше повідомлялося, що MamaRika втекла з дому, щоб відпочити від тягарів сімейного життя

Також, MamaRika похвалилася блакитнооким янголятком і нагадала, що українцям є за що боротися