Євген Кошовий заговорив цитатами із відомого серіалу. Відповідний пост з'явився на офіційній сторінці в соціальній мережі.

Популярний український актор, гуморист, а також голова "Квартал 95" та суддя "Розсміши коміка" Євген Кошовий не надто часто, але все ж таки періодично радує шанувальників різними фотографіями та відео з гумором на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Євген Кошовий. Фото: instagram.com/kvartal95official/
Євген Кошовий. Фото: instagram.com/kvartal95official/

9 листопада він розповів про те, як зрозумів, що скоро прийде зима і його авто варто змінити гуму. Своє побоювання він іронічно наголосив на фразі з "Ігри престолів": "Зима близько".

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

"Коротше, за прогнозом було видно, що зима близько. Ну буквально сьогодні вночі. Тому треба було їхати і що робити? Правильно! Перевзувати свого коня. Зима Близько, але з цими пацанами нічого не страшно", - повідомив і показав працівників автосервиса.

Нагадаємо, що кварталівці "написали нового листа" від гетьмана, зарядивши українців позитивом: "Затанцюю з кулеметом".

Раніше ми повідомляли, що Євген Кошовий із "Квартал 95" розповів, як насправді живе з дружиною Ксенією: "Ми не робимо...". Євген Кошовий зазначає, що намагається виховувати своїх дочок дисциплінованими і для нього важливі добрі оцінки.

Також стало відомо, що дочка зірки "Квартал 95" Євгена Кошового, Ксенія продовжує вражати своєю самобутньою зовнішністю: губки як "накачені".