Влад Яма з усією своєю родиною відвідав шоу "Танці зі зірками" минулої осені. Відповідна посада з'явилася на офіційній сторінці в соціальній мережі.

З 5 вересня 2021 року розпочався п'ятий сезон популярного в Україні шоу "Танці зі зірками". Головні судді - хореографи Влад Яма та Максим Чмерковський, Катерина Кухар, саме вони обирали минулого року найкращого зоряного танцюриста, яким за підсумком став Артур Логай.

10 листопада на офіційній Інстаграм-сторінці шоу було опубліковано серію фотографій з шоу "Танці зі зірками". На першій Влад Яма з дружиною Лілією та сином Леоном дають інтерв'ю Катерині Осадчій.

Атмосфера прямого ефіру на шоу "Танці зі зірками". Велика команда працює над тим, щоб щотижня дарувати вам свято! А вже цієї неділі чвертьфінал головного танцювального шоу України! Це буде фантастично, - повідомила прес-служба шоу.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У коментарях одну з танцівниць порівняли з актрисою з "Ігри в кальмари" Чон Хойон, яка відіграла біженку з Північної Кореї Канг Сае-пек.

"Партнерка на 2 фото схожа на головну героїню "Гра в кальмара", - повідомляють там.

Нагадаємо, що ухилісти Влад Яма та Дмитро Ступка відірвалися на вечірці Хеллоуїна в Майамі, обуривши українців: до біса така "підтримка".

Раніше ми повідомляли, що дружина Влада Ями зганьбила свого чоловіка , всі побачили танцюриста без штанів: носки враскоряку та втягнуті коліна.