Цілий тиждень гриміли скандали з романтичним шоу "Холостяк", адже учасниці, що вибули - Аделіна та Анастасія - вирішили вивалити свою правду про проєкт і самого Алекса.

Але це не скасувало вихід в етер 3 серії проєту, яка точно здивує всіх телеглядачів. Після романтичного побачення у Стамбулі та зміни господині дому на дівчат та Алекса чекає дещо цікаве.

"Холостяк", скріншот: Youtube
"Холостяк", скріншот: Youtube

На дівчат чекають спортивні змагання, мета яких – визначити, чи є у них спільні цінності з Алексом. Дух суперництва, романтика у Львові та несподіваний скандал з фавориткою головного героя – все це у новому випуску.

Новий тиждень на проєкті почнеться активно та енергійно! Оскільки спорт займає важливе місце у житті Холостяка, він вирішить перевірити, хто з дівчат розділяє його захоплення. Учасниці бігтимуть відведену дистанцію.

Популярні новини зараз
Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить
Показати ще

Учасниці проєкту "Холостяк 12", 3 серія. Фото: пресслужба СТБ
Учасниці проєкту "Холостяк 12", 3 серія. Фото: пресслужба СТБ

Проте основна мета забігу — дізнатися, наскільки кожна з претенденток на серце Холостяка збігається з ним в інтересах, переконаннях та моральних цінностях. Аби визначити це, на точках дівчата обиратимуть роздруковані тези, які їм близькі.

"В мені прокинувся дух суперництва", — рішуче скаже одна із дівчат.

Хто з учасниць пробіжить найшвидше? З ким у Холостяка виявиться найбільше спільних переконань? Та якою буде винагорода?

Алекс Топольський, "Холостяк-12", фото: преслужба СТБ
Алекс Топольський, "Холостяк-12", фото: преслужба СТБ

Крім цього, одній із учасниць пощастить провести цілий день з Холостяком в особливих для нього місцях.

"Сьогодні буде зустріч з дівчиною в одному з найромантичніших міст України, моєму рідному Львові", — поділиться Алекс.

А також – як розпорядиться трояндою останнього шансу Марина? Які правила в домі встановить Саша і чому опиниться в епіцентрі скандалу? Та що загадає Холостяку Юля? Не пропустіть!

Нагадаємо, що "колишня" Заливака Алла Павлівна розповіла, як знущаються з дівчат на "Холостяку", Решетник найбільше.

Раныше ми повідомляли, що учасниця "Холостяка" похвалилася подарованою квартирою, але є одне "але".