Дочка знаменитої української виконавиці Олі Полякової Маша розповіла про нюанси самостійного життя у Лондоні. Вдалині від будинку їй доводиться самій піклуватися про себе, зокрема забезпечувати їжею, але походи в магазин для неї ще випробування. Цим вона поділилася в сторіс на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Маша Полякова вже кілька місяців живе в Лондоні, де навчається в одному з найпрестижніших музичних університетів. Судячи з усього, дівчина непогано влаштувалася закордоном, втім, бувають моменти, коли вона скаржиться на життя далеко від дому та батьків.

Маша Полякова. Фото: скрін youtube
Маша Полякова. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Маша Полякова розповіла, що їй дуже важко зібратися з думками, щоби просто вийти в магазин за продуктами. Вона пожартувала, що знайти в собі мотивацію вирушить за покупками може хіба що продав душу.

Маша Полякова. Фото: скрін instagram stories
Маша Полякова. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

"Я ніколи не розуміла людей, які збираються в магазин, малюються ото все. Мені, щоб зібратися в магазин потрібно тільки зібратися морально, але це вже складно. Щоб змусити себе піти в магазин, то мені потрібно, не знаю, душу дияволу продати, щоб це зробити", - поділилася дочка співачки.

Раніше портал Знай повідомляв, Оля Полякова розплакалася, розмовляючи з молодшою ​​дочкою телефоном, довелося відпустити рано у доросле життя: "Я сумую".

Також наш портал інформував, MamaRika хотіла зробити це удвох, але вийшло втрьох із красенем: "Свої плани".

Крім того, ми писали, Олю Полякову довів до сліз сюрприз від грузинів перед початком шоу "Танці зі зірками": "Дуже хочу з ним..."