Відома українська телеведуча, беззмінна зірка програми "Аферисти в сітях", наречена колишнього віце-прем'єр-міністра Павла Розенка та власниця французького бульдога Олена-Крістіна Лебідь продовжує радувати своїх шанувальників яскравими кадрами з життя. На цей раз зірка екрану вирішила підняти своїм фанатам настрій, показавши радість від визволення Херсона.

Олена Крістіна Лебідь показала, як правильно потрібно їсти кавун та отримувати від цього задоволення.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Олени-Крістіни Лебідь у мережі Instagram.

Публікація Олени-Крістіни Лебідь, скріншот: Instagram
Публікація Олени-Крістіни Лебідь, скріншот: Instagram

"Ну, ви зрозуміли. Дайте ще трохи посмакувати", - пише Олена-Крістіна Лебідь.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

У новій публікації можна побачити, що телеведуча, як і довоєнний час, ділитися яскравим знімком, цього разу вже немає натяків, а є справжня радість від того, що Херсон повернувся додому і в ньому знову з'являється нормальне життя.

На знімку сама телеведуча в купальнику на пляжі їсть кавун, а поряд гріється на теплому піску її улюблений собака.

Буквально за одну годину віддані шанувальники встигли поставити майже дві тисячі лайків, проте коментарів поки що немає, швидше за все, люди просто радіють і не можуть знайти слів, що підходять для цього випадку.

Нагадаємо, Олена-Крістіна Лебідь "розчарувалася" після ночі зі Степаном Гігою, прокинувшись із "хропуном": "Концерт закінчено".

Раніше повідомлялося, Олена-Крістіна Лебідь "замінила" Павла Розенка і їздить не сама: "800 світлових років".

Також, Олена-Крістіна Лебідь зізналася, за які "заслуги" їй "вручили" Нобелівську премію: "Залишається ще на 200 років...".