Український виконавець, телеведучий, колишній учасник гурту "ДіО.фільми" та колишній чоловік співачки Надії Дорофєєвої Володимир Дантес часто радує своїх шанувальників цікавими постами на своїй сторінці в Instagram.

Володимир Дантес чесно зізнався фанатам у своїй лінивості та розмістив на цю тему велику посаду. Він один із тих людей, хто завжди "починає" все з понеділка, тобто не слідує запланованим ідеям і завданням, і завжди відкладає задумане на це злощасне "завтра".

Але, артист заявив, що все ж таки навчився себе мотивувати. Коли він усвідомлює, що чогось не може, він усіма силами намагається досягти цього. Крім того, він знайшов плюси у встановлених обмеженнях – тепер усе заборонене стало більш привабливим та цінним.

Володимир Дантес, фото з Instagram
Володимир Дантес, фото з Instagram

Телеведучий також поділився своїм досвідом із алкоголем у 18-річному віці. Як заявив Дантес, стан сп'яніння йому не сподобався.

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"Коли прийшов у 18 років п'яним додому і не міг стояти на ногах, одразу зрозумів, що мені не подобається, що хтось ще (алкоголь) має владу над моєю координацією 🤣", - поділився артист.

Нагадаємо, що Дантес сперся на сталевого коня і похвалився успіхами.

Раніше ми повідомляли, що Вова Дантес нагадав, що творять із дітьми в католицькій церкві за Франциска, який захищає росію.