Молода дружина відомого українського музиканта Віктора Павліка Катя Репяхова, яка народила від нього первістка Михайла, є активною юзеркою соцмережі Instagram і всіляко розвиває свій акаунт. За дівчиною тут стежить близько 160 тисяч людей. Катя, яку з упевненістю можна назвати успішною блогеркою, продовжує радувати шанувальників яскравими кадрами.

Цього разу Репяхова показала дуже інтимний кадр, де її маленький син Михайло трапезує з грудей.

Про це стало відомо завдяки свіжій Stories Каті Репяхової у мережі Instagram.

Stories Каті Репяхової, скріншот: Instagram
Stories Каті Репяхової, скріншот: Instagram

"Наш день виглядає так. Я не фервекс", - написала в історії Катя Репяхова.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Свіжий кадр від Каті свідчить, що дівчина вже трохи втомилася, адже знімок вона вирішила опублікувати у чорно-білих тонах. Видно, що це не елегантний нуар, а сірі будні, де їй потрібно робити материнську роботу та ще й під час застуди.

Також варто нагадати нашим читачам той факт, що Катя Репяхова нещодавно розповідала, що її син підхопив хворобу і кілька днів погано почувався, тому їй довелося просити чоловіка Павлика приїхати до них до Одеси, а до цього до Михайла приїжджала швидка і ледь не поставила крапельниці.

Нагадаємо, Катя Репяхова втомилася терпіти і показала, що робить Віктор Павлік сидячи на підлозі: дитина все бачила.

Раніше повідомлялося, дружина Віктора Павліка Катя Репяхова дочекалася виходу пісні про себе: "Якщо не завтра, то ніколи".

Також, Катя Репяхова зізналася, що син не пішов на руки до Віктора Павліка через образу: "Дивився такими очима".