Гумористична актриса студії "Квартал 95" Олена Кравець розповіла, як їй довелося стати голосом Олівії Колман у фільмі з Бенедиктом Камбербетчем.

Відповідне повідомлення з'явилося на особистій сторінці Олени Кравець у соцмережі Інстаграм. Актриса розповіла, що вперше у житті спробувала себе у дубляжі кіно.

"А ось цікаво, якщо раптом з легкої руки vlg.film_ukraine тобі випав щасливий квиток і ти вперше в житті пробуєш себе в дубляжі кіно, і нехай навіть залишаючись голосом за кадром, є голосом самої Олівії Колман у фільмі з Бенедиктом Камбербетчем у головній ролі...", - написала актриса. Олена Кравець

Олена Кравець, instagram.com/lennykravets
Олена Кравець, instagram.com/lennykravets

Олена Кравець зізнається, що її мрією було попрацювати разом із цими геніями своєї професії, тому вона вважає цю мрію до певної міри здійсненою. Актриса також повідомила, що фільм "Котячі світи Луїса Вейна" вже у прокаті.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

[quote author="Олена Кравець"]"Чи можна вважати мрію попрацювати разом з цими геніями своєї професії, що збулася? Або мріяти далі? Або просто сходити в кіно і заспокоїтися?))) До речі, фільм вже в прокаті. "Котячі світи Луїса Вейна ". Почуємося там)", - написала вона.

Нагадаємо, що Олена Кравець на очах у нового Зеленського з "Квартал 95" показала оскал Жені Кошовому: "Нам завжди цікаво".

Раніше ми повідомляли, що дочка Олени Кравець із "Квартал 95" влаштувала гучну тусовку та похвалилася кадрами: "Варшавські канікули".