Відома українська акторка, зірка "Жіночого кварталу" Анна Саліванчук, яка днями поділилася рецептом супу-пюре із броколі, вирішила трохи зайнятися своєю фізичною формою.

Цього разу акторка сама перевершила себе і вирішила трошки зайнятися самокритикою, мовляв, працює над собою, але потім усе псує.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Анни Саліванчук у мережі Instagram.

Stories Анни Саліванчук, скріншот: Instagram
Stories Анни Саліванчук, скріншот: Instagram

"Це так тупо, коли я цілими днями займають спортом, танцями, а потім увечері їжу телятину, запиваю вином. Тіло качається, обсяги не дуже то і йдуть. Але смачно дуже. Вибачте, це нереально смачно", - розповіла про свої гастрономічні уподобання Анна Саліванчук.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Stories Анни Саліванчук, скріншот: Instagram
Stories Анни Саліванчук, скріншот: Instagram

У новій історії Анни Саліванчук можна помітити, що акторка сильно грає зі своєю інтонацією, а також відверто їсть показово, на камеру, щоб не прогаяти момент. Не можна назвати її трапезу спокійною, адже на задньому фоні чути, як грають її діти – два сини Гліб та Микита.

Також варто нагадати, що на думку актриси, поки що зарано думати про свята і вбирати вуличні заклади. Анна Саліванчук показала себе серед новорічних прикрас, які помітила в українській столиці.

Нагадаємо, оближеш не лише пальчики: зірка "Жіночого кварталу" Анна Саліванчук поділилася рецептом чарівного супу-пюре.

Раніше повідомлялося, Анна Трінчер вирішила зніматися голою, але Волошину такий поворот не сподобався: "Я ж пис*н нікому не показую".

Також, Анна Трінчер показала себе очима чоловіка Волошина: "Як із фільму про вампірів".