Знаменита українська співачка, радіоведуча та кума Дзідзьо Оля Цибульська показала, який галантний джентльмен супроводжує її, коли поряд немає чоловіка. Відео вона поділилася в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Оля Цибульська завжди максимально відкрита перед шанувальниками та активно веде свою сторінку у соцмережі, де ділиться безліччю яскравих моментів із життя. Зірка має непогане почуття гумору, тому основна частина її публікацій досить веселі.

Оля Цибульська. Фото: скрін youtube
Оля Цибульська. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Оля Цибульська показала галантного джентльмена, який може скласти конкуренцію її чоловікові за рівнем піклування про неї. Правда, ревнувати її дружину не доведеться, адже цього чоловіка мрії вона виростила сама і варто відзначити, що вона частенько хвалиться яким чудовим росте її син.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

"Дивіться на цього хлопця, що не дає мені носити ні рюкзак, ні валізу, нічого. Каже, я везтиму все, ти в мене дівчинка. Все забирає, подивіться. Ну що це за джентельмен? Я млію від цього чоловіка", - поділилася співачка із шанувальниками.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Оля Цибульська відповіла знову хейтерам через розлучення свого зіркового кума: "Розбомбила родину Дзідзьо".

Також наш портал інформував, комік із "Кварталу 95" Юрій Ткач показав, як економить електроенергію з сім'єю, але шанувальники запідозрили недобре: "Що це за жінка?"

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Юлія Саніна з The Hardkiss поділилася наболілим і не стримала сліз, що навернулися на очі: "Відчуваю себе пір'ячком".