Знаменитий виконавець Артем Пивоваров здивував українців несподіваною імпровізацією на одному із концертів. Відео з виступу він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Артем Пивоваров підкорив своїм талантом серця мільйонів українців і продовжує це робити, розширюючи свою творчість новими піснями та дуетами із зірковими колегами. Кожен концерт артиста - неймовірний викид енергії, цікаве шоу, а нерідко раптові імпровізації.

Артем Пивоваров. Фото: скрін youtube
Артем Пивоваров. Фото: скрін youtube

Так, Артем Пивоваров показав кадри з одного з останніх виступів у Рівному. Він запросив на сцену двох зовсім юних гітаристів і під їхній акомпанемент заспівав один із останніх хітів.

"Люлі-люлі та молодий гурт. Імпровізація на концерті в Рівному", - підписав кадри музикант.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Українців такий несподіваний тандем дуже захопив.

"Це було неперевершено, дякую, що даруєш своїм концертом незабутні емоції", "Так щиро це було і як чудово звучали наживо!!", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Артем Пивоваров показав, чому "провалля" між українцями та росіянами настільки глибока: "У чому різниця..."

Також наш портал інформував, Сергій Бабкін зворушив довгоочікуваною зустріччю з дорогою серцю жінкою і це не дружина: "Стільки кохання".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, що Тарас Тополя з "Антитіл" присоромив Папу Римського за повагу до російського народу: "У банку Ватикану багато грошей окупантів".