Відома українська продюсерка Ірина Горова, яка до того ж є колишньою дружиною реп-виконавця Потапа, має велику армію шанувальників у соцмережі Instagram.

Ірина Горова показала фото зі своєю донькою Наталкою, яку народила ще до шлюбу із Потапом. Нещодавно вона вийшла заміж за обранця з Лівану, тому дбайлива мама вирішила розпитати її про життя вже в новому статусі дружини.

Наталя Горова, скриншот: Instagram
Наталя Горова, скриншот: Instagram

Насамперед Наташа зізналася, що стала більш самостійною і тепер частіше готує для коханого, проте вона була готова до всього, що обіцяє їй заміжжя, тим більше на чоловікові з мусульманської родини. Вона також зазначила, що "домашня дівчинка" і розповіла, які звички з чоловіком у них з'явилися.

"Найчастіше готую я, Амір теж іноді любить мене побалувати і зробити м'ясо. Прибирає в будинку Амір, прасує речі він. Взагалі, ми допомагаємо один одному", - розповіла Наталя про розподіл домашніх обов'язків.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Раніше ми писали про те, що колишня Потапа Ірина Горова згадала, як її врятувала книга: "Залишитися ні з чим"

Як повідомляв Знай.ua, Потап випустив нову пісню "Шлях додому" - звернувся до всіх українців із "резерву"

Також портал Знай.ua писав, що колишня Потапа Ірина Горова розповіла про свої муки, донька Наташа поруч: "Хочеш, щоб ці моменти..."