Нещодавно російський підлизувач путіна Микола Басков, який до війни був гостем на концертах "Квартал 95", дав інтерв'ю іншому пропагандисту - Борису Корчевнікову на програмі "Жизнь и судьба".

До речі, Корчевнікова ми можемо пам'ятати серіал "Кадетство", де він зіграв справедливого Синіцина. Ось так роль стала протилежністю актора.

Але суть не в цьому, а в тому, що багато хто відзначив надзвичайну повноту "натурального блондина" росії.

Микола Басков, скріншот: Twitter
Микола Басков, скріншот: Twitter

Різні експерти взялися за "розбір" цього скандального артиста. Наприклад, російський блогер, який деякий час вже проживає в США, не втримався від коментаря.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Йдеться про Рустама Солнцева, який посилаючись на слова своєї дружини, яка за фахом лікар.

Вона зазначила, що Басков має серйозні проблеми з нирками.

А ще Рустам висловився на адресу Кіркорова та Баскова, які тримають одну позицію щодо України та підтримують диктатора путіна.

"Сильно задерли хвости. Такою мірою, що Кіркоров розрахований просто. Він зі своєю невихованістю пише Боні слова, які недозволені в його статусі. Я можу собі це дозволити - проклинати якусь свою хейтерку. Але я не народний артист, і моє прізвище не Кіркоров. І я не народний артист Басков. Я розумію, чому ці люди вихоплюють зараз. От і нехай. За справу! – додав Рустам.

Переляканий Кіркоров. Фото: скриншот Instagram
Переляканий Кіркоров. Фото: скриншот Instagram

Нагадаємо, що розпухлий Басков пустив сльозу через російських солдатиків, яких знищили українські герої.

Раніше ми повідомляли, що українка "застукала" у Туреччині Баскова, який танцює з жінками в той час, поки росія бомбить Україну.