Молода дружина відомого українського музиканта Віктора Павліка Катерина Репяхова, яка народила від нього первістка Михайла, є активною користувачкою соцмережі Instagram і всіляко розвиває свій акаунт. За дівчиною слідкує близько 160 тисяч людей.

Днями Віктор Павлік презентував українцям свою нову пісню, присвячену дружині Каті Репяхової. Також до перегляду був доступний зворушливий кліп з кадрами, знятими ще в мирні часи, до війни з росією.

Репяхова та Павлік, кадр з кліпу
Репяхова та Павлік, кадр з кліпу

Кадри та ліричні рядки вразили багатьох шанувальників, проте деякі все ж таки залишилися незадоволені. Репяхову звинуватили у тому, що вона холодно ставиться до Павліка. Більше того, дівчині написали, що їй нібито соромно до нього доторкнутися. Зважаючи на все, натякали на їхню різницю велику різницю у віці - 28 років.

"Сковані з ним у почуттях. Видно, що вам іноді соромно його обійняти і поцілувати, і ви робите це ніби через силу", - заявила одна підписниця.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Репяхова у відповідь на такі випади вирішила віджартуватися і з сарказмом заявила, що таємниця нібито розгадана.

"Через силу живу з Віктором Павліком. Напевно, заради його мільйонів", - відповіла Катя.

Скріншот з Insta Stories, Катя Репяхова
Скріншот з Insta Stories, Катя Репяхова

Раніше ми писали про те, що Катя Репяхова втомилася терпіти і показала, що робить Віктор Павлік, сидячи на підлозі: дитина все бачила

Як повідомляв Знай.ua, дружина Віктора Павліка Катя Репяхова дочекалася виходу пісні про себе: "Якщо не завтра, то ніколи"

Також портал Знай.ua писав, що Катя Репяхова зізналася, що син не пішов на руки до Віктора Павліка через образу: "Дивився такими очима..."